Wat is Yogatherapie?

Yogatherapie is een geïntegreerde benadering van gezondheid en welzijn. Als yogadocent en psycholoog combineert Lana diverse perspectieven uit de eeuwenoude yogafilosofie en moderne psychologie. In deze cursus leer je deze perspectieven toepassen op je persoonlijke doelen en leefstijl.

De cursus bestaat uit vier delen:

  1. Introductie in yogatherapie
  2. Yogatherapie voor een gezond lichaam
  3. Yogatherapie voor gezonde ademhaling
  4. Yogatherapie voor een gezonde geest 

Uiteindelijk leer je deze verschillende onderdelen van jezelf (lichaam, adem en geest) met elkaar te verbinden. Met behulp van eenvoudige oefeningen leg je de basis voor positieve veranderingen in je leefstijl. Hier kun je profijt van hebben op de lange termijn.

Naast de online cursus kun je optioneel meedoen aan een aanvullende Q&A-dag, oefensessies in de studio of een afspraak voor een individuele yogatherapiesessie maken.

Prijs

€99,17

Yogatherapie & Psychologie 3 mnd

Rond de cursus af in drie maanden

Je krijgt met deze optie drie maanden lang toegang tot alle content. De content is beschikbaar vanaf aankoop. Als je langer de tijd wilt hebben of de cursus vaker wilt volgen, kies dan voor de levenslange toegang optie.

€123,97

Yogatherapie & Psychologie onbeperkt

Levenslang toegang tot alle content

Wil je de cursus op je eigen tempo volgen of zelf herhalen zo vaak als je wilt? Kies dan voor deze optie: levenslang toegang tot alle content.

Hi, ik ben Lana Donse

Als yogadocent en psycholoog specialiseer ik mij verder in yogatherapie. Yoga is een veelomvattende leefstijl met verschillende elementen die je kunnen helpen bij de verbetering van je gezondheid. Door dit te integreren met kennis uit psychologie en moderne wetenschap ontstaat er een brede benadering van fysieke en mentale gezondheid, die toegepast kan worden op ieders persoonlijke behoeften. Zelf vind ik het enerverend om bij te dragen aan de ontwikkelingen in dit veelbelovende veld. Maar bovenal hoop ik iedereen met wie ik werk zo goed mogelijk te helpen door samen te onderzoeken hoe yoga kan helpen gezond, krachtig en verbonden in het leven te staan.

Ik ben afgestudeerd in klinische psychologie en neuropsychologie (MSc.) aan de Universiteit Utrecht. Ook ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).